Politica de Retur

POLITICA DE RETUR

 

LA NOI ESTE SIMPLU SA RETURNEZI PRODUSELE!

Ne dorim sa avem clienți 100% mulțumiți, daca nu reușim sa îndeplinim acest criteriu si ești nemulțumit de oricare din produsele noastre sau din păcate nu se ridica la așteptările tale, le poți returna cu ușurința. Daca ai decis sa returnezi produsele comandate nu trebuie sa specifici motivul returului.

CONDITII DE RETUR:

Returnarea produsului în ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele intacte. Produsul nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau consum.

Cererea de retur se face prin formularul de retur de mai jos sau prin mail la [email protected] – este deajuns sa specificați numărul comenzii si faptul ca doriți sa returnați produsele. Sau ne puteți contacta telefonic la 0772 140 820 si vom stabili cu ușurința toate detaliile pentru retur.

Produsele trebuie returnate la adresa, Arad, str. Simion Barnutiu nr. 11, ap.1

Puteți returna produsele fie prin o companie de curierat sau prin posta. Costurile de transport retur vor fi suportate de catre noi.

RAMBURSARE: 

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data notificării prin mail la [email protected]

Daca ați plătit cash va trebui sa ne furnizați prin mail la [email protected] un cont bancar. Banii vor fi returnați in condițiile de mai sus, adică in 14 zile de la notificare.

Daca ați plătit prin alta metoda, banii vor fi returnați in același mod in care ați efectuat plata.

 

FORMULAR RETUR

CAPTCHA image