Despre

Despre Noi

Va prezentam un nou brand, Ginsari, care va aduce bucuria lumii esentelor. Principala noastra preocupare este aceea de a va oferi produse de inalta calitate la preturi accesibile. Astfel, toate parfumurile contin 20% uleiuri esentiale, fapt ce le situeaza printre cele mai concentrate parfumuri de pe piata.Compania creeaza parfumuri in propria fabrica din Brno,Cehia. Incinta de productie este dotata cu o tehnologie moderna si este echipata cu masinarii de ultima ora, parfumieri si specialisti care cerceteaza si descopera cum sa creeze cele mai calitative si persistente parfumuri folosind materie prima de inalta calitate. Liniile de fabricatie complet automatizate creeaza noua serie de parfumuri, avand clienti loiali in peste 15 tari din Europa.

De ce noi?

Cumparand parfumurile Ginsari platesti pretul real, fara sa mai platesti: brandul, reclamele, recipientele sofisticate si multe alte costuri. brandul, reclamele, recipientele sofisticate si multe alte costuri. Astfel vei putea folosi parfumul potrivit pentru orice ocazie la un cost redus.
✓Parfum ×Apa de parfum ×Apa de toaleta
Parfumurile noastre contin minimum 20% uleiuri esentiale si se armonizeaza perfect cu personalitatea ta si mesajul pe care vrei sa-l transmiti. Toate sunt parfumuri veritabile si pot dura pana la 12 ore, in functie de ph-ul pielii si evident, de cantitatea de parfum folosit. NU vindem apa de parfum (EDP) sau apa de toaleta (EDT) !
Produsele noastre se regasesc in orice colt al lumii si au facut fericiti pe toti cei care le-au utilizat. Parfumurile EC sunt destinate tuturor categoriilor de varsta, ocaziilor si tinutelor vestimentare. Mai mult, EC dezvolta gradual o colectie originala de parfumuri de inalta calitate in propriul laborator.
SC. Tailorcore Online SRL